Chevrolet Spark Club


Chevrolet Spark Info


Pridať na Facebook

www.autoradia.sk


(c) Daewoo Leganza Club
Webdesign: eMKa Slovensko

Chevrolet Spark Club » Základné informácie


Interiér

Krásny vo vnútri
Čisté línie a zakrivené tvary vytvárajú príjemnú atmosféru. Matné látky sú doplnené hliníkom. Do tejto farebnej palety sú začlenené aj číselníky.

Predná čast a stred
Č íselníky sú sústredené na palubnej doske. Tachometer, kontrolka paliva a počítadlo najazdených kilometrov sú prezentované jasne, symetricky, a sú farebne zjednotené s interiérom.

Otvorme
Modely SE a SX majú elektrické ovládanie predných a zadných okien, ktoré sú plne ovládané z panela na dverách vodica.

Pocit priestoru
Estetický koncept Sparku vzbudzuje dojem ešte priestornejšieho interiéru. Dva odtiene farieb a povrchov a kombinácie vzorovaných materiálov s jednofarebnými vytvárajú pocit otvoreného priestoru.

Pre malé náklady
Každý sa cíti pohodlne, keď je všetko na svojom mieste. Spark je prispôsobený k tomu, aby udržoval usporiadané mince, karty, mapy – všetko, čo má byť po ruke, ale zároven nemá prekážať.

Spokojní cestujúci
Na malé vozidlo toho Spark robí vela, aby sa 5 ludí cítilo pohodlne. Všetci budú mať dostatok priestoru pre nohy, trojbodové bezpečnostné pásy a dostatočný priestor nad hlavou.

Pri slnku tienidlo
Kamkoľvek pozriete, Spark je plný inteligentných nápadov vrátane tohto vrecka na parkovacie karty alebo magnetické kľúče (modely SE a SX).

Po ruke
Do vhodne umiestnených držiakov na nápoje na strane vodiča i spolujazdca môžete odložiť plechovky s nápojmi, flaše a macchiata všetkého druhu.